Estetska kirurgija

Dr. Branko Trklja je  prvi na ovim prostorima uveo NANO – implantate, NANO – filere i NANO – bionik u Estetsku kirurgiju koji svojim izvanrednim svojstvima (biokompatibilnost, hidrofilnost, plastičnost, stabilnost, dugotrajnost) udruženim sa znanjem, vještinom i iskustvom naših doktora, uzdižu Estetsku kirurgiju na najvišu razinu.

Dr. Trklja na jedinstven način kombinira NANO – implantate, NANO – fileri i druge proizvode nanotehnologije s onim što je u prirodi prepoznato kao – idealna proporcija.

Estetskoj kirurgiji bio je neophodan – Zlatni standard idealnog izgleda lica i tijela ili Kanon idealnih proporcija.

Taj Kanon poznat je u umjetnosti i arhitekturi kao ZLATNI PRESJEK i predstavlja najskladniji oblik i najljepšu proporciju.

Idealni izgled ljudskog lica i tijela u potpunosti je podređen Zlatnom presjeku – vidimo ga kod antičkih skulptura kao u primjeru Michelanđelovog – “Davida”. Stoljećima predstavljajući Kanon idealne ljepote lica i tijela izražava se kroz razmjeru – gdje se MANJE PREMA VEĆEM odnosi KAO VEĆE PREMA CjELINI i koja se još naziva i “Božanska proporcija” .

Potpuno je očekivano da je primjena Zlatnog presjeka (Kanon idealnih mjera) značajno utjecala na planiranje estetskih zahvata, ne samo na licu već i kod niza estetskih intervencija na tijelu pacijenta.

Vrhunski estetski rezultati postignuti u dugogodišnjoj praksi dokazali su ispravnost takvog pristupa.

Jedna od premisa bila je i da se isključe nedoumice i osobni ukus liječnika i da se postignuti estetski rezultati uzdignu na razinu objektivnog, univerzalnog i harmoničnog s prirodom.

Dr Branko Trklja intenzivno se bavio i istraživao ovu problematiku još u vrijeme specijalizacije na VMA krajem devedesetih godina, videći je kao veliki stručni izazov, ali i zbog afiniteta koji ima prema klasičnoj umjetnosti!

Zato je bilo za očekivati ​​da vlastite spoznaje o komplementarnosti između Estetske kirurgije i umjetnosti s jedne strane i novih tehnologja s druge, primjeni u svakodnevnoj praksi na našoj klinici.

“Zlatni presjek gospodari u estetskoj kirurgiji Nano Klinike BRANT zato što gospodari u prirodi.”

Nano Klinika BRANT je preko MINATEK-a najvećeg razvojnog centra za Mikro – Nano – Tehnologiju u Europi smještenog u Grenobleu, neprestano na izvoru najnovijih otkrića u nanotehnologiji i njihovoj primjeni u medicini.

Jer u 21. stoljeću Estetska kirurgija je skladna kombinacija znanosti i umjetnosti, najsuvremenije tehnologije i estetike i harmonije koja gospodari u prirodi, tako je mi vidimo i tako je primjenjujemo.

U suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima u mogućnosti smo našim pacijentima ponuditi najnovija tehnološka dostignuća, operativne zahvate, intervencije i terapijske postupke u domeni Estetske kirurgije, Estetske anti – aging terapije.

Neke od najnovijih estetskih zahvata i procedura koje se radi dr. Branko Trklja su svojevrsna estetska revolucija kako po pristupu problemu i načinu rada, visoko postavljenom BRANT standardu, tako i po revolucionarno novim nano – tech materijalima.

Link: http://www.nanoklinika.rs/nano-klinika-brant.html