O nama

Naš centar pruža sve usluge moderne dentalne medicine i to na području oralne kirurgije, implantologije, fiksne i mobilne protetike, ortodoncije, parodontologije, estetske dentalne medicine, konzervativne dentalne medicine, pedodoncije, preventivne dentalne medicine i radiološke dijagnostike.

Implantološki i estetski centar DentaS smješten je u Viškovu, Vozišće 31, tik iznad Rijeke, te nudi kompletnu stomatološku i estetsku uslugu. Naš team formiraju vrhunski stručnjaci iz područja implantologije, oralne kirurgije, estetske stomatologije te neinvazivne estetske kirurgije, te stručno i ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 13h do 20h, utorkom i petkom od 9 do 17 h, te subotom od 9 do 14:30.

Ako niste zadovoljni svojim osmjehom ili ste zainteresirani za njegovu promjenu, naš team stručnjaka će razviti plan liječenja koji odgovara Vašim dugoročnim ciljevima.

Implantološki i estetski centar DentaS funkcionira poput multidisciplinarne ustanove, što znači da pacijent unutar centra može obaviti sve potrebne dentalne i estetske zahvate, kao i radiološku dijagnostiku, što znatno skraćuje vrijeme trajanje terapije.

Sandra Koprena

Administrator


Osoba sa najviše iskustva u svom području u poliklinici Dentas , koja se može pohvaliti sa 12ogodišnjim iskustvom u najvećim centrima dentalne medicine u Rijeci. Sandru krase izvrsne komunikacijske vještine i šarm te je osoba zadužena za svu komunikaciju i upite naših pacijenata iz Hrvatske i Italije. Tečno priča 3 jezika, a kontinuirano se usavršava u područjima marketinga i promocijama. Voli prirodu, šetnje i životinje,a najviše uživa sa svojim curicama Lorom i Paolom.

Anabel Babić dr. dent. med

Smile design i estetska kirurgija


Naša doktorica Anabel osim što je doktor je i zubni tehničar,te radom i iskustvom objedinjuje cijelokupnu stomatologiju.Po završetku studija Dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci stječe iskustvo u privatnim i javnozdravstvenim stomatološkim ordinacijama. Posebnu ljubav stječe prema oralnoj kirurgiji. Uvijek željna napredovanja, uspjeha i otvaranja novih mogućnosti, vrlo brzo upušta se u menadžerske vode te otvara vlastiti studio za dentalnu medicinu BellDent sa ciljem pružanja vrhunske usluge uz ugodno i smireno okruženje.  Nastavljajući u tom smjeru, 2015. otvara stomatološki estetski centar Dentas koji pruža još veću paletu usluga sa još poboljšanom kvalitetom, uz tim najvećih stručnjaka. Svakodnevno se educira i pohađa velike tečajeve na svjetskoj razini, omogućavajući kontinuirani rast svog centra te poboljšanje i povećanje usluge iz dana u dan. Objedinjujući ulogu doktora dentalne medicine, voditelja centra , managera, promotora, edukatora te upravitelja ljudskim resursima u centru, svakodnevno ruši barijere i pomiče granice. Inače velika ljubiteljica konja,jahač i konjar,te vlasnica tri svoja konja, uzbuđenje nalazi  i u vožnji motora,planinarenju,ronjrnju.Njena najveća ljubav njena trogodišnjakći Elenor.

Neven Crepulja dr. dent. med

Implantologija i oralna kirurgija


Osim ulogom doktora može se podičit i strukom zubnog tehničara te tako objedinjuje sve što je ovoj struci potrebno.Nakon završetka studija Dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, nastavlja školovanje i stjecanje prakse u nekoliko većih riječkih dentalnih centara. Poseban interes pokazuje prema implantologiji te usmjerava svoju edukaciju i vještine ka oralno kirurškim zahvatima. Daljnjom edukacijom posebice se usavršava u ”All on 4” sustavima implantata te svojim radom u poliklinici Dentas postaje jedan od najfrekventnijih kirurga sa izvedbom ovih radova. Neven svakodnevno širi svoja znanja te se educira u sinus lift operacijama, gingivektomiji i ostalome. Također, kao izvrstan stručnjak uspješno komunicira sa pacijentima, savladava strah kod istih te postaje omiljeni zubar u Rijeci, izglasan od svojih pacijenata kao najdoktor već dvije godine za redom. U slobodno vrijeme igra nogomet u NK Medicinar, ljubitelj je motora, snowbordanja i pasa.

Ana Bolf

Dr.dent.med


Od malena ljubiteljica prirodnih znanosti, po završetku matematičke gimnazije u Zadru dolazi na studij Dentalne medicine u Rijeci. Već na studiju iskazuje svoj veliki potencijal te se odmah po diplomi zapošljava u struci u privatnoj poliklinici. Godine iskustva u privatnom i javnozdravstvenom sektoru izgradili su od Ane velikog stručnjaka osobito u protetici, sposobnog, pedantnog i brzog u svom radu. Ana tečno priča talijanski i engleski jezik te uspostavlja izvrsnu komunikaciju, ostvarujući povjerenje i ugodno iskustvo kod svojih pacijenata. Miljenica pacijenata, velikih i malih, uspijeva objediniti stručnost i simpatije pacijenata , koji odlaze sa širokim (a i novim) osmijehom na licu!  Kao i u poslovnom životu, u slobodno vrijeme je jako društvena i vesela osoba i mama malenog Vita.

Andrea Lukežić

Protetika i dječja dentalna medicina


Diplomirala je 2018.na studiju Dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu Rijeci, te se odmah po diplomi pridruzila timu Dentas, premda je i tokom studija volonterski boravila i ucila s nama. Oduvijek pokazuje veliku ljubav prema radu s djecom te odlazi volontirati u Afriku u dva navrata tokom 2018. te u Africi provodi 3 mjeseca radeci s djecom. Svoj rad nastavlja njegovati i u poliklinici Dentas te ovdje rjesava probleme nasih najmladih pacijenata omogucavajuci im samo pozitivna iskustva vezana uz dentalnu medicinu te postaje njihova miljenica. Jos tokom studija je pohadala mnoge edukacije i kongrese te je postala certificirani iTop instruktor oralne higijene u suradnji sa Curaproxom. Takoder, velike interese pokazuje prema kirurgiji i implantologiji te se krece educirati u tom smjeru.  Trenutno radi s DSD programom. Velika ljubiteljica snowboardinga, zivotinja, prirode i volontiranja.

Ana Taskovska

 Dr.dent.med


Jedini predstavnik u Rijeci za bioestetiku i bioortodonciju, Ana nakon godina iskustva i edukacije nastavlja se usmjeravati prema biološkom principu rješavanja ortodontskih problema. Tečno priča 4 jezika te svakodnevno donosi jednostavna rješenja i za najteže slučajeve. 

Nika Gregorović

 Dentalna asistentica


Medicinsku školu u Rijeci završila je 2012. i odonda radila u raznim područjima medicine kao asistentica i med.tehničarka. Svoju ljubav prema dentalnoj medicini otkriva 2014., a 2016 počinje raditi kao dentalna asistentica u poliklinici Dentas, postajući tako osoba koja je u potpunosti proživjela rast ovog estetskog centra svojim radom od samih početaka. Kontinuirano se educira u svom području, pohađajući tečajeve iz sterilizacije i dezinfekcije kao i u asistenciji unutar implantoloških zahvata. Svojim vedrim duhom i sunčanom osobnošću je posebna miljenica naših najmlađih pacijenata. U slobodno vrijeme bavi se fitnessom i plesom.

 

Ana Pajić

 Dentalna asistentica


Desna ruka u našem kirurškom timu, asistentica Ana od završetka svog školovanja za dentalnog asistenta na učilištu Ambitio pokazuje interes za kirurgiju te nastavlja svoju edukaciju i rad u tom smjeru redovito pohađajući seminare, kongrese i tečajeve vezane za implantologiju i kirurgiju te postaje nezamjenjiv faktor kirurške sale. Uz savršeno nadopunjavanje pri svakoj operaciji, naša Ana i Neven čine virtuozni tim koji samo niže uspjehe u svojem području. Ana je također strastvena volonterka i ljubiteljica prirode.