Naš centar pruža sve usluge moderne dentalne medicine i to na području oralne kirurgije, implantologije, fiksne i mobilne protetike, ortodoncije, parodontologije, estetske dentalne medicine, konzervativne dentalne medicine, pedodoncije, preventivne dentalne medicine i radiološke dijagnostike.

Implantološki i estetski centar DentaS smješten je u Viškovu, Vozišće 31, tik iznad Rijeke, te nudi kompletnu stomatološku i estetsku uslugu. Naš team formiraju vrhunski stručnjaci iz područja implantologije, oralne kirurgije, estetske stomatologije te neinvazivne estetske kirurgije, te stručno i ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju.

Ako niste zadovoljni svojim osmjehom ili ste zainteresirani za njegovu promjenu, naš team stručnjaka će razviti plan liječenja koji odgovara Vašim dugoročnim ciljevima.

Implantološki i estetski centar DentaS funkcionira poput multidisciplinarne ustanove, što znači da pacijent unutar centra može obaviti sve potrebne dentalne i estetske zahvate, kao i radiološku dijagnostiku, što znatno skraćuje vrijeme trajanje terapije.

Sandra Koprena

Administrator


Osoba sa najviše iskustva u svom području u poliklinici Dentas , koja se može pohvaliti sa 12ogodišnjim iskustvom u najvećim centrima dentalne medicine u Rijeci. Sandru krase izvrsne komunikacijske vještine i šarm te je osoba zadužena za svu komunikaciju i upite naših pacijenata iz Hrvatske i Italije. Tečno priča 3 jezika, a kontinuirano se usavršava u područjima marketinga i promocijama. Voli prirodu, šetnje i životinje,a najviše uživa sa svojim curicama Lorom i Paolom.

Anabel Babić  – Dr. dent. med

Protetika i implantologija


Naša doktorica Anabel osim što je doktor je i zubni tehničar,te radom i iskustvom objedinjuje cijelokupnu stomatologiju.Po završetku studija Dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci stječe iskustvo u privatnim i javnozdravstvenim stomatološkim ordinacijama. Posebnu ljubav stječe prema oralnoj kirurgiji. Uvijek željna napredovanja, uspjeha i otvaranja novih mogućnosti, vrlo brzo upušta se u menadžerske vode te otvara vlastiti studio za dentalnu medicinu BellDent sa ciljem pružanja vrhunske usluge uz ugodno i smireno okruženje.  Nastavljajući u tom smjeru, 2015. otvara stomatološki estetski centar Dentas koji pruža još veću paletu usluga sa još poboljšanom kvalitetom, uz tim najvećih stručnjaka. Svakodnevno se educira i pohađa velike tečajeve na svjetskoj razini, omogućavajući kontinuirani rast svog centra te poboljšanje i povećanje usluge iz dana u dan. Objedinjujući ulogu doktora dentalne medicine, voditelja centra , managera, promotora, edukatora te upravitelja ljudskim resursima u centru, svakodnevno ruši barijere i pomiče granice. Inače velika ljubiteljica konja,jahač i konjar,te vlasnica tri svoja konja, uzbuđenje nalazi  i u vožnji motora,planinarenju,ronjrnju.Njena najveća ljubav njena trogodišnjakći Elenor.

Neven Crepulja – Dr. dent. med

Implantologija i oralna kirurgija


Osim ulogom doktora može se podičit i strukom zubnog tehničara te tako objedinjuje sve što je ovoj struci potrebno.Nakon završetka studija Dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, nastavlja školovanje i stjecanje prakse u nekoliko većih riječkih dentalnih centara. Poseban interes pokazuje prema implantologiji te usmjerava svoju edukaciju i vještine ka oralno kirurškim zahvatima. Daljnjom edukacijom posebice se usavršava u ”All on 4” sustavima implantata te svojim radom u poliklinici Dentas postaje jedan od najfrekventnijih kirurga sa izvedbom ovih radova. Neven svakodnevno širi svoja znanja te se educira u sinus lift operacijama, gingivektomiji i ostalome. Također, kao izvrstan stručnjak uspješno komunicira sa pacijentima, savladava strah kod istih te postaje omiljeni zubar u Rijeci, izglasan od svojih pacijenata kao najdoktor već dvije godine za redom. U slobodno vrijeme igra nogomet u NK Medicinar, ljubitelj je motora, snowbordanja i pasa.

Ana Bolf – Dr.dent.med

Fiksna i mobilna protetika


Od malena ljubiteljica prirodnih znanosti, po završetku matematičke gimnazije u Zadru dolazi na studij Dentalne medicine u Rijeci. Već na studiju iskazuje svoj veliki potencijal te se odmah po diplomi zapošljava u struci u privatnoj poliklinici. Godine iskustva u privatnom i javnozdravstvenom sektoru izgradili su od Ane velikog stručnjaka osobito u protetici, sposobnog, pedantnog i brzog u svom radu. Ana tečno priča talijanski i engleski jezik te uspostavlja izvrsnu komunikaciju, ostvarujući povjerenje i ugodno iskustvo kod svojih pacijenata. Miljenica pacijenata, velikih i malih, uspijeva objediniti stručnost i simpatije pacijenata , koji odlaze sa širokim (a i novim) osmijehom na licu!  Kao i u poslovnom životu, u slobodno vrijeme je jako društvena i vesela osoba i mama malenog Vita.

Andrea Lukežić – Dr. dent. med

Protetika i dječja dentalna medicina


Diplomirala je 2018.na studiju Dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu Rijeci, te se odmah po diplomi pridruzila timu Dentas, premda je i tokom studija volonterski boravila i ucila s nama. Oduvijek pokazuje veliku ljubav prema radu s djecom te odlazi volontirati u Afriku u dva navrata tokom 2018. te u Africi provodi 3 mjeseca radeci s djecom. Svoj rad nastavlja njegovati i u poliklinici Dentas te ovdje rjesava probleme nasih najmladih pacijenata omogucavajuci im samo pozitivna iskustva vezana uz dentalnu medicinu te postaje njihova miljenica. Jos tokom studija je pohadala mnoge edukacije i kongrese te je postala certificirani iTop instruktor oralne higijene u suradnji sa Curaproxom. Takoder, velike interese pokazuje prema kirurgiji i implantologiji te se krece educirati u tom smjeru.  Trenutno radi s DSD programom. Velika ljubiteljica snowboardinga, zivotinja, prirode i volontiranja.

Ana Taskovska – Dr.dent.med

Ortodoncija


Jedini predstavnik u Rijeci za bioestetiku i bioortodonciju, Ana nakon godina iskustva i edukacije nastavlja se usmjeravati prema biološkom principu rješavanja ortodontskih problema. Tečno priča 4 jezika te svakodnevno donosi jednostavna rješenja i za najteže slučajeve. 

Nika Gregorović

 Dentalna asistentica


Medicinsku školu u Rijeci završila je 2012. i odonda radila u raznim područjima medicine kao asistentica i med.tehničarka. Svoju ljubav prema dentalnoj medicini otkriva 2014., a 2016 počinje raditi kao dentalna asistentica u poliklinici Dentas, postajući tako osoba koja je u potpunosti proživjela rast ovog estetskog centra svojim radom od samih početaka. Kontinuirano se educira u svom području, pohađajući tečajeve iz sterilizacije i dezinfekcije kao i u asistenciji unutar implantoloških zahvata. Svojim vedrim duhom i sunčanom osobnošću je posebna miljenica naših najmlađih pacijenata. U slobodno vrijeme bavi se fitnessom i plesom.

 

Ana Pajić

 Dentalna asistentica


Desna ruka u našem kirurškom timu, asistentica Ana od završetka svog školovanja za dentalnog asistenta na učilištu Ambitio pokazuje interes za kirurgiju te nastavlja svoju edukaciju i rad u tom smjeru redovito pohađajući seminare, kongrese i tečajeve vezane za implantologiju i kirurgiju te postaje nezamjenjiv faktor kirurške sale. Uz savršeno nadopunjavanje pri svakoj operaciji, naša Ana i Neven čine virtuozni tim koji samo niže uspjehe u svojem području. Ana je također strastvena volonterka i ljubiteljica prirode.